Supergaz s.r.l.
Romania, Pitesti, Strada Depozitelor, Nr. 41-43  Tel: +40723 388431  Fax: 0248 217157  E-mail: livius.bogdan@rogroup.ro 

Configurator auto

Marca masina
Model masina
Tip motor

Cauta produs

Despre noi

Incepand cu anul 2010 suntem importator direct si exclusiv al instalatiilor GPL Lovato Gas Italia pentru care am scos doua licente si anume:

  • Licenta 3896 pentru injectie mono-punct Euro 2 cu sonda lambda avand puteri intre 37-140KW.
  • Licenta 3579 pentru injectie secventiala, motoare aspirate si cu injectie directa avand puteri intre 24-260KW si emisii de noxe Euro2, Euro3, Euro4, Euro5 si Euro 6 (NOU).

Parteneriatul cu Lovato Gas Italia ne-a propulsat pe una din pozitiile fruntase ale Top 5 vanzatori de GPL in Romania imbinandu-se astfel knowhow-ul expertilor italieni cu experienta logistica si de vanzari a RoGroup International Pitesti.

Incepand cu anul 2013 am introdus si instalatiile secventiale GPL pentru motoarele cu injectie directa in special Audi, VW, Seat, Skoda, Peugeot, Hyundai, Kia.

Suntem intotdeauna deschisi spre noi colaborari si parteneriate, incercand totodata sa ne imbogatim portofoliul de clienti.

Pe site-ul nostru gasiti si piese de schimb si pentru instalatii GPL OMVL, Voltran, Vogas, Autogas Italia, Bedini.

Compania Lovato Gas a fost infiintata in Vicenza in 1958 de spiritul inovator al Ottorino Lovato, initial fiind un centru de inovare si experimentare. Debutul in sistemele de GPL a fost marcat prin dezvoltarea primei multivalve GPL care a fost continuu actualizata si modernizata. Au fost dezvoltate si sisteme integrale de conversie pe GPL si CNG ce au permis firmei sa se afirme pe plan mondial prin performanta, siguranta, economie si tehnologie.

Cele peste 5 milioane de autovehicule echipate cu sisteme Lovato Gas sunt dovada vie a succesului unui produs caracterizat prin fiabilitate si instalare usoara.