Supergaz s.r.l.
Romania, Pitesti, Strada Depozitelor, Nr. 41-43  Tel: +40723 388431  Fax: 0248 217157  E-mail: livius.bogdan@rogroup.ro 

Configurator auto

Marca masina
Model masina
Tip motor

Cauta produs

Politica retur

Cumparatorul are dreptul de a notifica in scris S.C. Supergaz S.R.L. despre returul Bunului / Bunurilor achizitionate de pe Site in termen de 14 (patrusprezece) zile fara penalitati, costuri ulterioare si fara invocarea unui motiv.

Conditii de retur:

  • Bunul va fi trimis pe cheltuiala Cumparatorului prin Curierul agreat de vanzator respectiv Urgent Cargus Curier;
  • Daca produsul nu a fost conform comenzii sau Cumparatorul are dubii asupra provenientei Bunului, atunci costul transportului de retur va fi suportata de Vanzator;
  • Produsul / produsele care se returneaza trebuie sa fie in aceeasi stare / conditie in care s-au primit, respectiv  curat, nefolosit, fara rupturi, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice , crapaturi sau subansamble lipsa. Este necesar sa fie insotit de eticheta initiala, intacta, in ambalajul original, nedeteriorat. Alaturi de produs/e vor fi returnate si toate documentele coletului.
  • In cazul in care alaturi de Bunul achizitionat sau adaugat si prestari de servicii (montaj inclus), produsul trebuie returnat in buna stare, cu toate componenetele sale impreuna cu declaratia in scris a montatorului autorizat GPL ce va specifica de ce nu a confirmat produsul cu cerintele, ce contine coletul si ca va raspunde personal de integritatea si componenta acestuia pana cand va fi preluat de Supergaz;
  • In cazul in care Bunul achizitionat contine si montajul acestuia, in conditiile in care Montatorul Autorizat GPL constata ca autovehiculul nu corespunde tehnic pentru conversia cu GPL dar Cumparatorul isi ia aceasta raspundere, atunci Vanzatorul are dreptul de a refuza returul.