Supergaz s.r.l.
Romania, Pitesti, Strada Depozitelor, Nr. 41-43  Tel: +40723 388431  Fax: 0248 217157  E-mail: livius.bogdan@rogroup.ro 

Configurator auto

Marca masina
Model masina
Tip motor

Cauta produs

Termeni si conditii

1. DEFINITII SI TERMENI

SUPERGAZ - este denumirea comerciala a S.C. SUPERGAZ S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Iasi, strada Profesor Paul nr.12, bloc P10, scara B, ap.9, judetul Iasi, avand numar de ordine in Registrul Comertului J22 / 846 / 1999, cod unic de inregistrare fiscala RO12413132.

Cumparator - persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Utilizator - orice persoana fizica / persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului , si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice Site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont - sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client / Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc).

Site - domeniul www.gpl-auto.ro si subdomeniile acestuia care sunt proprietatea S.C. Supergaz S.R.L si sunt administrate de acesta.

Comanda - un document electronic ce intervine intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Produse de pe Site.

Produs - orice obiect sau cumul de obiecte ce urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract - reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Promotie - actiunea de a expune Cumparatorului obiecte sau cumul de obiecte la preturi reduse avand un stoc limitat si predefinit precum si o perioada de timp definita.

Continut

  • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate sau  vizualizate prin utilizarea unui device electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat / colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de catre Vanzator intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Tranzactie - incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun de catre Supergaz, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Curier - societate comerciala cu profil de expeditii si logistica ce va prelua de la Vanzator Bunul / Bunurile comandate de Cumparator si va incasa de la acesta (daca este cazul ) contravaloarea comenzii si a transportului in numele Vanzatorului.

2.  DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Dupa efectuarea Comenzii, Cumparatorul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii (din partea Cumparatorului) si confirmarea Bunului/Bunurilor si sumei totale de plata (din partea Vanzatorului).

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. Acest lucru va fi anuntat telefonic sau prin e-mail Cumparatorului si dupa caz, va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii coletului de catre Cumparator prin intermediul Curierului agreat.

2.5. Factura fiscala ce va insoti Bunul / Bunurile comandate de catre Cumparator va contine si Certificatul de Garantie al acestuia / acestora in conditiile cerute de Vanzator.

3.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea "Contact" din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.2. Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. (24%) dar nu includ cheltuielile de livrare.

3.2.1. Cheltuielile de livrare revin in totalitate in sarcina Cumparatorului cu exceptia cazurilor in care este specificat pe site ca acestea revin Vanzatorului.

3.2.2. Cheltuielile de livrare vor fi comunicate de catre Vanzator Cumparatorului odata cu confirmarea comenzii.

3.3. In cazul platilor online Vanzatorul nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.  Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.4. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunului / Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia, etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. COMANDA

4.1. Clientul / Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, unul sau mai multe Bunuri acestea pot fi disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acestea. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei Comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

4.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul agreeaza faptul ca Vanzatorul poate sa-l contacteze, prin apel telefonic sau e-mail, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

4.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei din parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilate daune-interese in urmatoarele cazuri:

4.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

4.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Supergaz, in cazul platii online;

4.4.3. datele furnizate de catre Client / Cumparator , pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

4.4.4. in cazul in care Cumparatorul, cu buna stiinta a declarat ca doreste o instalatie GPL auto pentru un anumit tip de vehicul iar la montaj la unitatea service GPL se constata ca este alt tip de vehicul decat cel declarat pe Site, unitatea service are dreptul de a refuza montajul si de a propune Cumparatorului sa opreasca instalatia GPL cu drept de retur. Dupa ce unitatea service GPL a notificat in scris Vanzatorul, acesta se obliga ca in termen de 7 (sapte ) zile sa returneze suma integrala Cumparatorului.

4.5. In cazul in care Clientul / Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze produsul/produsele respective. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 15 (cincisprezece) zile de la data primirii retur a Bunului / Bunurilor vandute conform Contract, respectiv si cu respectarea Conditiilor de retur. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

4.5.1. pentru comenzile achitate cu card online - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

4.5.2. pentru comenzile achitate cu OP/ramburs/card bancar - prin virament bancar

4.6. In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator , nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 7 (sapte)  zile de la data la care Vanzatorul a informat Cumparatorul sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

5. FACTURARE - PLATA

5.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate pe site-ul www.gpl-auto.ro includ T.V.A. (24%) conform legislatiei in vigoare, dar nu includ si cheltuielile de transport.

5.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii fiscale conform legislatiei in vigoare.

5.3. Datele cardului de plata ale Cumparatorului ale Cumparatorului nu vor fi accesibile Supergaz S.R.L. si nici nu vor fi stocate de catre Supergaz S.R.L. sau de catre procesatorul de plati integrate in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

6. EXPEDITIA BUNURILOR

6.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat catre Cumparator cu exceptia cazului in care Cumparatorul va ridica personal Bunul de la sediul Vanzatorului.

6.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

7. GARANTII

7.1. Instalatiile GPL auto au o garantie de 2 ani de zile, fara limita de km, din momentul montarii la un service autorizat GPL cu respectarea intervalelor de service.

7.2. Piesele de schimb GPL au o garantie de 6 luni in conditiile montarii la un service autorizat GPL.

8. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

9. LITIGII SI DISPOZITII FINALE

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Supergaz S.R.L. si Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Iasi.